Ny agentur - „the REAL thing #1“

Vi är mycket stolta över förtroendet och ser fram emot nya spännande designutmaningar som kan skapas av dessa armaturer! Teknisk information, inköp eller hyra gällande The Real Thing #1? Kontakta Fredrik Zetterberg på fredrik@mjmusic.se

Nytt ljusbord från ETC!

Vi har precis fått hem vårt första ColorSource 20 ljusbord från ETC! Vi såg det för första gången nere på Frankfurtmässan tidigare i våras och vart tagna av att det verkade så användarvänligt! Och det är det också!

Finns nu tillgängligt för uthyrning!

Musician's Planet - Stockholmsmässan. Tack för denna gång!

2012-10-31

Vi vill passa på och tacka alla som besökte oss i montern på musikmässan Musician's Planet i Stockholm! Vi tillsammans med Tom Quayle hade jättetrevligt, och hoppas att också Ni hade lika trevligt! Som en tidig julbonus kan vi meddela att alla besökare som diskuterade köp av en Fibenaregitarr- eller bas med oss under den helgen, har en stående 10 % rabatt på de visningsmodeller vi tog med oss, eller eventuella custombyggen. Men skynda er att anmäl intresse om detta, erbjudandet gäller bara fram till den sista november. Anmälan skickas till jocke(at)mjmusic.se.

 

 
 

 

Nya armaturer från Robe och GLP

Vi utökar vår hyravdelning med Robe Viva och GLP X4! 

 

 

MJ utökar ljusavdelningen

2012-10-08

Vi kan härmed meddela att vi utökat vår ljusavdelning med nya moving heads från Martin. 24st MAC 101:or och 8st MAC 350 "Entour" finns nu tillgängliga att hyra.

På turné med The Cardigans

Fredrik är för stunden ute på världsturné med The Cardigans. Moskva och Jakarta är avklarade, snart stundar Taipei och festivalspelningar i Osaka och Tokyo. Vi tycker självklart att det är extra roligt att det både är Fredrik som gjort ljusdesign och som är med på turnén! 

Fibenare pryder omslaget på FUZZ och MM!

Våra gitarrer från Fibenare har fått ett riktigt varmt mottagande av två av de största musikertidningarna i Skandinavien; Musikermagasinet och FUZZ! Inte nog med att de testades grundligt, de var så bra, att de hamnade på omslaget också!